dromenmet tekstBen je nieuwsgierig naar wat je dromen je te vertellen hebben?

Dan bied ik je de mogelijkheid om in een of meerdere sessies je droom of dromen uit te werken. Dromen kunnen namelijk veel vertellen over de stand van zaken op dit moment in je leven.

 

Werken aan dromen is een manier om in kontact te komen met je onderbewuste,  waardoor  je het kontact met je eigen wijsheid en intuïtie kunt vergroten.

Er zijn verschillende soorten dromen:

  • Dromen die de innerlijke toestand van het ogenblik weerspiegelen en kunnen aangeven wat er aan de houding tegenover het leven mankeert en waardoor er spanningen ontstaan. De droom spreekt via symbolen en probeert, via die taal, naar het passend maken van een ongewenste situatie, waarschuwt als er iets niet in de haak is of als het verdere psychische ontwikkelingen verhindert. De droom geeft dan aan dat je levenshouding moet veranderen.
  • Dromen die via de droombeelden bevestigen dat je op het goede spoor zit.
  • Dromen die je voorbereiden op lastige of ingewikkelde situaties die nog komen. Zij kunnen je helpen  hoe te handelen in die situaties.
  • Lucide dromen. De dromer weet op dat moment dat hij droomt en kan zelf de regie gaan nemen in zijn droom. Lucide dromen kunnen zo benut worden om de kwaliteit in je wakend leven te verbeteren.

Jung noemt dromen als de weg om te worden wie je eigenlijk bent: individuatie.

Hij stelde: “De droom is een theater waarbij de dromer alles in alles is. De dromer is tegelijkertijd scene, speler, souffleur, regisseur, publiek en criticus”.

Een droomanalyse duurt 1,5 uur.

De kosten zijn  € 120,–

Een leuk cadeau idee is om iemand een waardebon te geven voor 1 droomanalyse.

Naast droomanalyse is het ook mogelijk je door mij te laten coachen of in therapie te gaan.

TherapieCoaching

 

 

 

 

 

Werken aan dromen is een manier om in kontact te komen met je onderbewuste,  waardoor  je het kontact met je eigen wijsheid en intuïtie kunt vergroten.